top of page
  • Van Dyck Dakwerken

Waarom kiezen voor dakpanplaten?


Deskundige plaatsing noodzakelijk


De juiste dakbedekking kiezen voor uw woning of gebouw is een must en een belangrijke voorwaarde voor een stabiele constructie. Daarom zijn dakpanplaten een meer dan goede optie waarmee we u in deze blog graag laten kennismaken.
Twee soorten dakpanplaten


Wie kiest voor dakpanplaten voor de bedekking van een hellend dak voor zijn woning of gebouw heeft daarbij de keuze uit twee soorten. De klassieke dakpanplaten en de geïsoleerde dakpanplaten. Gaat u voor die laatste? Dan doet u er goed aan om een professionele plaatser in te schakelen om de dakpanplaten te plaatsen gezien de technische complexiteit ervan.


Stalen dakpanplaten in diverse kleuren


Dakpanplaten zijn grotere dakpanoppervlakken die zich daardoor ook makkelijk en snel laten plaatsen. Bij Van Dyck Dakwerken leggen wij uitsluitend dakpanplaten van staal. Ze zijn uiterst sterk en bovendien verkrijgbaar in tal van kleuren. Zo kan u precies voor die uitvoering gaan die perfect bij uw woning of bedrijfsgebouw past. Wij stellen u met plezier het hele kleurengamma voor zodat u de beste keuze maakt.


Dakpannen of dakpanplaten?


Dakpanplaten zijn soms nauwelijks nog te herkennen van de traditionele dakpannen. Dakpanplaten zijn sneller te plaatsen doordat ze grotere oppervlakken in één moeite bedekken en zijn geschikter voor constructies die weinig gewicht kunnen dragen. Dakpanplaten zijn op zich misschien wat duurder dan dakpannen, maar door de efficiënte en snelle plaatsing draait de rekening positief uit in het voordeel van dakpanplaten.


Ga voor een deskundige plaatser


Vooral wanneer u kiest voor geïsoleerde dakpanplaten kiest u beter voor een specialist als Van Dyck Dakwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren we u correct en efficiënt over de dakbedekking die het meest geschikt is voor uw bouw- of renovatieproject.


Wilt u meer weten over de toepasbaarheid van dakpanplaten voor uw hellend dak? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie.5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page