top of page
  • Van Dyck Dakwerken

Daarom doet u er goed aan een bemande kraan te huren


Kraanverhuur met chauffeur


Als dakwerker komen er heel wat kosten op u af. Materiaal en werkgerief nemen een hele hap uit uw budget. Een kraan is bijvoorbeeld een grote kost die u niet zomaar terugverdient. Waarom geen bemande kraan huren wanneer u ze nodig hebt? Zo bent u zeker van een professionele service en van een gegarandeerde maximumkost bij bijvoorbeeld het hijsen van materialen.
Bemande kraan zonder zorgen


Wie kiest voor dakpanplaten voor de bedekking van een hellend dak voor zijn woning of gebouw heeft daarbij de keuze uit twee soorten. De klassieke dakpanplaten en de geïsoleerde dakpanplaten. Gaat u voor die laatste? Dan doet u er goed aan om een professionele plaatser in te schakelen om de dakpanplaten te plaatsen gezien de technische complexiteit ervan.


Vacuüm hefmachine huren


Permapan-panelen of sandwichpanelen nodig op hoogte? Met een vacuüm hefmachine zorgt u er in een mum van tijd voor dat het materiaal op de gewenste hoogte is. U kunt deze machine huren per uur en per dag. Zo gebruikt u ze net zolang u ze nodig hebt en geen moment langer.


Vraag informatie


Bent u op zoek naar een ervaren verhuurder van kranen of vacuüm hefmachines voor dakwerken? Dan bent u bij Van Dijck Dakwerken in Stekene meer dan ooit aan het juiste adres. Wij hebben zowel het materiaal als de ervaren vaklui om ze te bedienen in huis.


Neem nu contact met ons op voor meer informatie en geniet binnen de kortste keren van onze stipte service.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page