top of page

EEN PROFESSIONAL VOOR
INDUSTRIËLE DAKWERKEN

OFFERTEAANVRAAG

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Specialist in industriële dakwerken

Bent u bedrijfsleider, eigenaar van een grote fitnessclub of veehouder? Ook dan kan Van Dyck Dakwerken uit Oost-Vlaanderen veel voor u betekenen. Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in industriële dakwerken in fabrieken, magazijnen, sporthallen, schuren, stallen enz. De daken van degelijke gebouwen moeten aan specifieke vereisten voldoen en dat vraagt heel wat technische knowhow op diverse vlakken.

Bij industriële daken gaat het over dakoppervlakken die grote ruimtes overspannen. De dakconstructie moet dus uitermate stevig zijn; vaak moet ze ook lichtkoepels, ventilatiekanalen en zware takels kunnen dragen. De stevigheid en waterdichtheid zijn twee belangrijke aspecten om alles en iedereen binnenin de ruimte te beschermen. Afhankelijk van de sector zijn dat goederen, machines, maar ook werknemers, dieren en bezoekers.

Ten slotte vragen industriële daken ook een degelijke isolatie. Als u weet dat een particuliere woning makkelijk 30 % van zijn warmte via het dak verliest als dat niet geïsoleerd is, dan begrijpt u dat de stookkosten in industriële gebouwen zonder dakisolatie buitensporig kunnen zijn.

Bedankt voor uw bericht!

Nieuwe industriële daken

U kunt op Van Dyck Dakwerken een beroep doen voor alles wat met industriële daken te maken heeft. Met ons team van gekwalificeerde medewerkers leggen wij nieuwe daken – zowel platte als licht hellende daken - en we staan ook in voor de dakisolatie en de afwerking van dakgoten en afvoerpijpen. U krijgt van ons uitgebreid advies inzake materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden zodat u een weloverwogen beslissing neemt. Daarna steken wij de handen uit de mouwen om u een duurzaam dak af te leveren waarnaar u de volgende decennia geen omkijken heeft. 

Professionele renovatie van industriële daken

Zijn er lekken in uw dak? Heeft het stormschade opgelopen of is het door ouderdom aan vernieuwing toe? Welk probleem zich ook stelt, u wendt zich best meteen tot een professional voor een afdoende oplossing. In het belang van ieders veiligheid en om geen afbreuk te doen aan de waarde van uw bedrijfsgebouw.

Van Dyck Dakwerken is uw partner bij uitstek voor het onderhoud, de herstelling en de gedeeltelijke of volledige renovatie van industriële daken, inclusief de asbestverwijdering. We werken alleen met materialen van de beste kwaliteit en zorgen voor een efficiënte organisatie van de werken om uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk te storen.

Van Dyck Dakwerken uit Stekene staat garant voor kwaliteitsvolle dakwerken in grote loodsen en bedrijfspanden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Van Dyck Dakwerken
bottom of page